Toimitukset ja palautukset

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Myynnin sesonkiaikoina toimitusajat voivat olla hieman pidempiä. Toimituskulut määräytyvät koon perusteella valitun toimitustavan mukaan. Toimitusten hinnat alk. 4,90. Huomioi, että Postin kirjelähetykseen ja Matkahuollon XXS lähetykseen ei mahdu esim. kahta mekkoa. Mikäli toimitusvaihtoehdoista herää kysymyksiä, ota yhteyttä info@ellemil.fi. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. 14 vuorokauden jälkeen palautusta ei oteta enää vastaan. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla myyntikuntoisia ja niissä pitää olla tuotelaput paikoillaan. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ilmoita palautettavat tuotteet sähköpostilla osoitteeseen info@ellemil.fi. Ilmoita palautettavan tuotteen nimi, sävy ja koko. Kerro myös lyhyesti palautuksen syy. Ilmoita myös tuote johon haluat vaihtaa. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Palautusohjeet ja palautustarra tulevat tuotelähetysten mukana. Palautuksen toimituskustannukset laskutetaan asiakkaalta. Paketin noutamatta jättämisestä laskutetaan 10 euron käsittelykulut.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.