Ellemil Leggings

Ellemil Leggingsit ovat tehty kaposille lapsille, joilta useimmat housut tippuvat jalasta ja vyötärökaitale jää lörpöttämää – Ellemil Leggingsien kanssa tätä ongelmaa ei ole. Ellemil leggingsit ovat extra kapeaa mallia. Nämä ovat huiput esimerkiksi mekkojen kanssa! Lasten pitkät Ellemil Leggingsit on valmistettu luomupuuvillasta. Ellemil Leggingsit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista. Materiaali on miellyttävän tuntoinen pienen lapsen iholla. Vyötäröllä on Suomessa valmistettu napakka ja laadukas kuminauha. Ellemil Leggingsien malli on kapea ja istuva. Niissä on pitkähköt lahkeet, jotka voi tarvittaessa kääriä. Ellemil Leggingsit löytyvät väreissä salmiakki, kaura ja kirsikka. Vaippavara on lisätty kokoihin 62–86, mutta vaippaa voi käyttää hyvin myös isommissakin ko’oissa. Koska Ellemil Leggingsien malli on kapea ja istuva, suosittelemme valitsemaan yhden isomman koon.

Tarkempi tuotekuvausMateriaalit ja hoito

Lataa tarkempi vaatteiden hoito-ohje tästä

Valitsemalla tuotteen koon ja värin, saat näkyviin lisää kuvia valitsemastasi tuotteesta.

32,00  sis. alv 24 %

Ellemil Kuosi

Tarkempi tuotekuvaus

Ellemil Leggingsit ovat istuvaa, kapeaa mallia eivätkä tipu vyötäröltä ollen silti miellyttävän tuntoinen lapsella. Nämä ovat huiput esimerkiksi mekkojen kanssa!

Lasten pitkät Ellemil Leggingsit on valmistettu luomupuuvillasta. Ellemil Leggingsit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista. Materiaali on miellyttävän tuntoinen pienen lapsen iholla. Vyötäröllä on Suomessa valmistettu napakka ja laadukas kuminauha. Ellemil Leggingsien malli on kapea ja istuva. Niissä on pitkähköt lahkeet, jotka voi tarvittaessa kääriä. Ellemil Leggingsit löytyvät väreissä salmiakki, kaura ja kirsikka. Vaippavara on lisätty kokoihin 62–86, mutta vaippaa voi käyttää hyvin myös isommissakin ko’oissa.

Samoista kankaista on valmistettu myös Ellemil Bodyt, Piparelle Bodyt, Piparelle Paidat, ja Elle Röyhelömekot.

Yhdistä Ellemil Leggingsien kanssa esimerkiksi ihanasta Hattara kuosista valmistettu Paita tai Tunika, Elle Röyhelömekkö tai Emil Collegepaita Taskulla.

Koko oppaasta voit tarkistaa mitat. Koska malli on kapea ja istuva, suosittelemme valitsemaan yhden isomman koon.

Ellemil

3 kertaa kotimainen

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista kankaista – laadukkaasti ja vastuullisesti. Palautetaan yhdessä tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen. 

Materiaalit ja hoito

  • 96 % luomupuuvillaa ja 4 % elastaania
  • Luomupuuvilla on GOTS-sertifioitua
  • Kankaalla on Öko-Tex-standardi 100
  • Pesu mahdollinen 60 asteessa, mutta 40 asteessa on riittävä
  • Silitys kahdella pisteellä (150 °C)
  • Ei rumpukuivausta, sillä se voi kuluttaa kangasta ja lyhentää käyttöikää
  • Ei kloorivalkaisua, sillä se voi vahingoittaa kangasta
  • Tuote kuositellaan kosteana, eli venytetään kevyesti omaan mittaansa, sillä kangas kutistuu max. 6 %
  • Materiaali- ja hoito-ohjeet löydät myös tuotteen sisäpuolelta, sivusaumaan ommeltuna.

Tilaa uutiskirje!

Ellemillin uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista. Kun tilaat uutiskirjeen saat -10% alennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi!

Uutiskirjeen tilaus!