Emil Collegehousut taskulla

Emil Collegehousut Taskulla on valmistettu luomupuuvillasta. Emil Collegehousut Taskulla on joustocollegea, mikä joustaa tavallista collegea paremmin ja on ihanan pehmoinen. Emil Collegehousujen malli on väljä ja löytyy väreissä salmiakki, kirsikka ja oliivi. Tasku löytyy vain vasemmasta lahkeesta sillä, Emil Collegehousuista napattiin toinen tasku Emil Collegepaitaan ja näitä kahta tuotetta yhdistelemällä saakin huikean ja leikkisän setin. Kokeile samanväristä settiä tai leikittele erivärisillä ylä- ja alaosilla. Emil Collegehousuissa on nappikuminauha vyötäröllä, jolla saa säädettyä vyötärönympäryksen juuri sopivaksi. Emil Collegehousut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista. Materiaali on miellyttävän tuntoinen pienen lapsen iholla.

Tarkempi tuotekuvausMateriaalit ja hoito

Lataa tarkempi vaatteiden hoito-ohje tästä

Valitsemalla tuotteen koon ja värin, saat näkyviin lisää kuvia valitsemastasi tuotteesta.

55,01  sis. alv 24 %

Ellemil Kuosi

Tarkempi tuotekuvaus

Emil Collegehousut Taskulla on valmistettu luomupuuvillasta. Emil Collegehousut Taskulla on joustocollegea, mikä joustaa tavallista collegea paremmin ja on ihanan pehmoinen. Malli on väljä ja löytyy väreissä salmiakki, kirsikka ja oliivi. Tasku löytyy vain vasemmasta lahkeesta, sillä Emil Collegehousuista napattiin toinen tasku Emil Collegepaitaan ja näitä kahta tuotetta yhdistelemällä saakin huikean ja leikkisän setin. Kokeile samanväristä settiä tai leikittele erivärisillä ylä- ja alaosilla. Emil Collegehousuilla on nappikuminauha vyötäröllä, jolla saa säädettyä vyötärönympäryksen juuri sopivaksi. Emil Collegehousut Taskulla on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista. Materiaali on miellyttävän tuntoinen pienen lapsen iholla.

Näistä joustocollegekankaista on valmistettu Emil Collegehousut Taskulla ja Emil Collegepaidata Taskulla lisäksi myös Piparelle Hupparimekot.

Yhdistele rohkeasti Emil Collegehousuja ja kokeile myös Hattara Paitojen ja Piparelle Paitojen kanssa.

Koko oppaasta voit tarkistaa mitat. Jos mietit kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

Ellemil

3 kertaa kotimainen

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista kankaista – laadukkaasti ja vastuullisesti. Palautetaan yhdessä tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen. 

Materiaalit ja hoito

  • 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania
  • Luomupuuvilla on GOTS-sertifioitua
  • Kankaalla on Öko-Tex-standardi 100
  • Pesu mahdollinen 60 asteessa, mutta 40 asteessa on riittävä
  • Silitys kahdella pisteellä (150 °C)
  • Ei rumpukuivausta, sillä se voi kuluttaa kangasta ja lyhentää käyttöikää
  • Ei kloorivalkaisua, sillä se voi vahingoittaa kangasta
  • Tuote kuositellaan kosteana, eli venytetään kevyesti omaan mittaansa, sillä kangas kutistuu max. 6 %
  • Materiaali- ja hoito-ohjeet löydät myös tuotteen sisäpuolelta, sivusaumaan ommeltuna.

Tilaa uutiskirje!

Ellemillin uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista. Kun tilaat uutiskirjeen saat -10% alennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi!

Uutiskirjeen tilaus!