Hattara Body

Tällä tyylillä kuoseja ei ole vielä tehty. Hattara kuosi on uusi, innovatiivinen ja UNIIKKI. Ellemilin tunnistaa tästä erottuvasta kuosista!

Lasten pitkähihainen, kuosillinen Hattara Body on valmistettu puuvillasta. Bodyt on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista. Hattara Body on istuvaa mallia ja löytyy Hattara-kuosin sävyissä mustikka, kaneli ja vadelma. Kuosi asettuu kuhunkin Hattara Bodyyn yksilöllisesti, eli jokainen vaate on uniikki yksilönsä. Materiaali on ihanan pehmeä pienen lapsen iholla. Hattara Bodeissa on napitus vasemmalla olalla ja haaraosassa.

Tarkempi tuotekuvausMateriaalit ja hoito

Lataa tarkempi vaatteiden hoito-ohje tästä

Valitsemalla tuotteen koon ja värin, saat näkyviin lisää kuvia valitsemastasi tuotteesta.

42,00  sis. alv 24 %

Ellemil Kuosi

Tarkempi tuotekuvaus

Tällä tyylillä kuoseja ei ole vielä tehty. Hattara-kuosi on uusi, innovatiivinen ja UNIIKKI. Ellemilin tunnistaa tästä erottuvasta kuosista!

Lasten pitkähihainen, kuosillinen Hattara Body on valmistettu puuvillasta. Hattara Bodyt on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista.

Hattara-kuosi on erilainen ja super kaunis Johanna Koskisen taiteesta suunniteltu kokonaisuus. Hattara Body on istuvaa mallia ja löytyy Hattara-kuosin sävyissä mustikka, kaneli ja vadelma. Kuosi asettuu kuhunkin Hattara Bodyyn yksilöllisesti, eli jokainen vaate on uniikki yksilönsä. Materiaali on ihanan pehmeä pienen lapsen iholla. Hattara Bodeissa on napitus vasemmalla olalla ja haaraosassa.

Samasta Hattara-kuosista on valmistettu myös Hattara Paita, Hattara Tunika ja Hattara Leggingsit.

Yhdistä Hattara Bodyn kanssa esimerkiksi yksiväriset Ellemil Leggingsit missä tahansa värissä tai isommissa ko’oissa Emil Collegehousut Taskulla.

Koko oppaasta voit tarkistaa mitat. Jos mietit kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

Ellemil

3 kertaa kotimainen

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista kankaista – laadukkaasti ja vastuullisesti. Palautetaan yhdessä tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen. 

Materiaalit ja hoito

  • 94 % puuvillaa ja 6 % elastaania
  • Kangas on kudottu Öko-Tex standardin 100 omaamista langoista
  • Pesu 40 asteessa
  • Silitys kahdella pisteellä (150 °C)
  • Ei rumpukuivausta, sillä se voi kuluttaa kangasta ja lyhentää käyttöikää
  • Ei kloorivalkaisua, sillä se voi vahingoittaa kangasta
  • Tuote kuositellaan kosteana, eli venytetään kevyesti omaan mittaansa, sillä kangas kutistuu pituussuunnassa max. 10 % ja vaakasuunnassa max. 6 %
  • Materiaali- ja hoito-ohjeet löydät myös tuotteen sisältä, sivusaumaan ommeltuna

Tilaa uutiskirje!

Ellemillin uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista. Kun tilaat uutiskirjeen saat -10% alennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi!

Uutiskirjeen tilaus!