Hattara Paita

Tällä tyylillä kuoseja ei ole vielä tehty. Hattara-kuosi on uusi, innovatiivinen ja UNIIKKI. Ellemilin tunnistaa tästä erottuvasta kuosista!

Lasten pitkähihainen Hattara Paita on valmistettu puuvillasta. Hattara Paidat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista. Malli Hattara Paidassa on istuva. Hattara paita löytyy sävyissä mustikka, kaneli ja vadelma. Kuosi asettuu kuhunkin Hattara Paitaan yksilöllisesti, eli jokainen vaate on uniikki yksilönsä. Materiaali on ihanan pehmeä pienen lapsen iholla.

Tarkempi tuotekuvausMateriaalit ja hoito

Lataa tarkempi vaatteiden hoito-ohje tästä

Valitsemalla tuotteen koon ja värin, saat näkyviin lisää kuvia valitsemastasi tuotteesta.

45,00  sis. alv 24 %

Ellemil Kuosi

Tarkempi tuotekuvaus

Tällä tyylillä kuoseja ei ole vielä tehty. Hattara-kuosi on uusi, innovatiivinen ja UNIIKKI. Ellemilin tunnistaa tästä erottuvasta kuosista!

Lasten pitkähihainen Hattara Paita on valmistettu puuvillasta. Hattara Paidat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista. Malli Hattara Paidassa on istuva.

Abstrakti Hattara-kuosi on erilainen ja super kaunis Johanna Koskisen taiteesta suunniteltu kokonaisuus. Hattara paita löytyy sävyissä mustikka, kaneli ja vadelma. Kuosi asettuu kuhunkin Hattara Paitaan yksilöllisesti, eli jokainen vaate on uniikki yksilönsä. Materiaali on ihanan pehmeä pienen lapsen iholla.

Samasta Hattara -kuosista on valmistettu myös Hattara Body, Hattara Tunika ja Hattara Leggingsit.

Yhdistä Hattara Paidan kanssa esimerkiksi Hattara Leggingsit, Ellemil Leggingsit tai Emil Collegehousut Taskulla – missä värissä tahansa.

Koko oppaasta voit tarkistaa mitat. Jos mietit kahden koon välillä tai haluat väljempää tyyliä, suosittelemme valitsemaan suuremman koon, sillä Hattara Paidan malli on istuva.

Ellemil

3 kertaa kotimainen

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista kankaista – laadukkaasti ja vastuullisesti. Palautetaan yhdessä tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen. 

Materiaalit ja hoito

  • 94 % puuvillaa ja 6 % elastaania
  • Kangas on kudottu Öko-Tex standardin 100 omaamista langoista
  • Pesu 40 asteessa
  • Silitys kahdella pisteellä (150 °C)
  • Ei rumpukuivausta, sillä se voi kuluttaa kangasta ja lyhentää käyttöikää
  • Ei kloorivalkaisua, sillä se voi vahingoittaa kangasta
  • Tuote kuositellaan kosteana, eli venytetään kevyesti omaan mittaansa, sillä kangas kutistuu pituussuunnassa max. 10 % ja vaakasuunnassa max. 6 %
  • Materiaali- ja hoito-ohjeet löydät myös tuotteen sisältä, sivusaumaan ommeltuna

Tilaa uutiskirje!

Ellemillin uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista. Kun tilaat uutiskirjeen saat -10% alennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi!

Uutiskirjeen tilaus!