Hattara Tunika

Tällä tyylillä kuoseja ei ole vielä tehty. Hattara-kuosi on uusi, innovatiivinen ja UNIIKKI. Ellemilin tunnistaa tästä erottuvasta Hattara-kuosista!

Lasten pitkähihainen, kuosillinen Hattara Tunika on valmistettu puuvillasta. Hattara Tunikat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista. Hattara Tunika on istuvaa mallia ja löytyy Hattara-kuosin sävyissä mustikka, kaneli ja vadelma. Kuosi asettuu kuhunkin Hattara Tunikaan yksilöllisesti, eli jokainen vaate on uniikki yksilönsä. Materiaali on ihanan pehmeä pienen lapsen iholla. Ko’oissa 62–80 on napit vasemmalla olalla.

Vinkki! Jos haluat Hattara Tunikasta aluksi mekkomaisempaa eli pidempää, valitse 1 – 2 kokoa isompi Tunika. Näin saat Hattara Tunikan pitkäksi ajaksi käyttöön.

Tarkempi tuotekuvausMateriaalit ja hoito

Lataa tarkempi vaatteiden hoito-ohje tästä

Valitsemalla tuotteen koon ja värin, saat näkyviin lisää kuvia valitsemastasi tuotteesta.

49,00  sis. alv 24 %

Ellemil Kuosi

Tarkempi tuotekuvaus

Tällä tyylillä kuoseja ei ole vielä tehty. Hattara-kuosi on uusi, innovatiivinen ja UNIIKKI. Ellemilin tunnistaa tästä erottuvasta Hattara-kuosista!

Lasten pitkähihainen, kuosillinen Hattara Tunika on valmistettu puuvillasta. Hattara Tunikat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaista suomalaisista kankaista. Abstrakti Hattara-kuosi on erilainen ja super kaunis Johanna Koskisen taiteesta suunniteltu kokonaisuus. Hattara Tunika on istuvaa mallia ja löytyy Hattara-kuosin sävyissä mustikka, kaneli ja vadelma. Kuosi asettuu kuhunkin Hattara Tunikaan yksilöllisesti, eli jokainen vaate on uniikki yksilönsä. Materiaali on ihanan pehmeä pienen lapsen iholla. Ko’oissa 62–80 on napit vasemmalla olalla.

Samasta Hattara -kuosista on valmistettu myös Hattara Paita, Hattara Body ja Hattara Leggingsit.

Yhdistä Hattara Tunikan kanssa esimerkiksi yksiväriset Ellemil Leggingsit missä tahansa värissä!

Koko oppaasta voit tarkistaa mitat. Jos mietit kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

Ellemil

3 kertaa kotimainen

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista kankaista – laadukkaasti ja vastuullisesti. Palautetaan yhdessä tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen. 

Materiaalit ja hoito

  • 94 % puuvillaa ja 6 % elastaania
  • Kangas on kudottu Öko-Tex standardin 100 omaamista langoista
  • Pesu 40 asteessa
  • Silitys kahdella pisteellä (150 °C)
  • Ei rumpukuivausta, sillä se voi kuluttaa kangasta ja lyhentää käyttöikää
  • Ei kloorivalkaisua, sillä se voi vahingoittaa kangasta
  • Tuote kuositellaan kosteana, eli venytetään kevyesti omaan mittaansa, sillä kangas kutistuu pituussuunnassa max. 10 % ja vaakasuunnassa max. 6 %
  • Materiaali- ja hoito-ohjeet löydät myös tuotteen sisältä, sivusaumaan ommeltuna

Tilaa uutiskirje!

Ellemillin uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista. Kun tilaat uutiskirjeen saat -10% alennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi!

Uutiskirjeen tilaus!