Naisten Hattara Röyhelömekko

LOPPUUNMYYTY!

TOIVEUUTUUS! Naisten Hattara Röyhelömekkoa olette toivoneet pitkään ja vihdoin se on täällä. Hattara Kuosi on täysin uudenlainen abstrakti kuosi, mikä sopii sekä aikuisille, että lapsille. Tämä kaunis kuosi pääsi vihdoin koristamaan Naisten Hattara Röyhelömekkoa, missä on lyhyet hihat ja pitkä, epäsymmetrinen helma. Helma on takaa hieman pidempi. Naisten Hattara Röyhelömekossa on kaksi röyhelökaitaletta ja helma ulottuu käyttäjän pituudesta riippuen polven ja nilkan väliin. Naisten Hattara Röyhelömekon yläosa on istuva ja alaosa väljä. Röyhelömekko on tosi rento ja mukava päällä, koska kangas on erittäin joustavaa kotimaista trikoota. Malliltaan Naisten Hattara Röyhelömekko sopii kaikille vartalotyypeille. Naisten Hattara Röyhelömekko sopii stailauksesta riippuen sekä arkeen, että juhlaan!

Naisten Hattara Röyhelömekkoa on Hattarakuosin kaikissa kolmessa sävyissä: mustikka (kuvissa), kaneli ja vadelma. Hattara Röyhelömekon koot ovat yhdistelmäkokoja XS/S, M/L ja XL/XXL. Kangas on erittäin joustavaa, eli jos haluat istuvampaa mallia, valitse pienempi koko. Jos taas haluat väljyyttä, valitse isompi koko.

Naisten Hattara Röyhelömekko on kolme kertaa kotimainen tuote, eli se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa – kotimaisesta kankaasta.

KOKO-OPAS:
Naisten Hattara Röyhelömekko

Tarkempi tuotekuvausMateriaalit ja hoito

Lataa tarkempi vaatteiden hoito-ohje tästä

Valitsemalla tuotteen koon ja värin, saat näkyviin lisää kuvia valitsemastasi tuotteesta.

189,00  sis. alv 24 %

Ellemil Kuosi

Tarkempi tuotekuvaus

TOIVEUUTUUS!

Naisten Hattara Röyhelömekkoa olette toivoneet pitkään ja vihdoin se on täällä. Hattara Kuosi on täysin uudenlainen abstrakti kuosi, mikä sopii sekä aikuisille, että lapsille. Tämä kaunis kuosi pääsi vihdoin koristamaan Naisten Hattara Röyhelömekkoa, missä on lyhyet hihat ja pitkä, epäsymmetrinen helma. Helma on takaa hieman pidempi. Naisten Hattara Röyhelömekossa on kaksi röyhelökaitaletta ja helma ulottuu käyttäjän pituudesta riippuen polven ja nilkan väliin. Naisten Hattara Röyhelömekon yläosa on istuva ja alaosa väljä. Röyhelömekko on tosi rento ja mukava päällä, koska kangas on erittäin joustavaa kotimaista trikoota. Malliltaan Naisten Hattara Röyhelömekko sopii kaikille vartalotyypeille. Naisten Hattara Röyhelömekko sopii stailauksesta riippuen sekä arkeen, että juhlaan!

Naisten Hattara Röyhelömekkoa on Hattarakuosin kaikissa kolmessa sävyissä: mustikka (kuvissa), kaneli ja vadelma. Hattara Röyhelömekon koot ovat yhdistelmäkokoja XS/S, M/L ja XL/XXL. Kangas on erittäin joustavaa, eli jos haluat istuvampaa mallia, valitse pienempi koko. Jos taas haluat väljyyttä, valitse isompi koko.

Naisten Hattara Röyhelömekko on kolme kertaa kotimainen tuote, eli se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa – kotimaisesta kankaasta. Tuote on mahtava taidonnäyte kotimaisilta tekstiilialan ammattilaisilta.

Mistä Naisten Hattara Röyhelömekko sai alkunsa? Me yrittäjät ompelimme lapsimessuille työasun, jotta voimme päällämme markkinoida Hattarakuosia. Työasu oli nopea hurautus ilman kaavoja ja yllätti meidät itsekin positiivisesti. Emme kuitenkaan arvanneet, minkä suosion mekko saisi Lapsimessuilla ja sen jälkeen vielä Rovaniemen kädentaitomessuilla. Joka toinen ohikulkija kehui mekkoa päällämme ja kyseli, saisiko tätä tilattua. Päätimme tarttua toimeen ja huolella kaavoitimme ja testasimme mekon toimivuutta eri ko’oissa ja vihdoin monen työvaiheen jälkeen ”työasu” eli Naisten Hattara Röyhelömekko on täällä – valmiina sinunkin yllesi!

KOKO-OPAS:
Naisten Hattara Röyhelömekko

Ellemil

3 kertaa kotimainen

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista kankaista – laadukkaasti ja vastuullisesti. Palautetaan yhdessä tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen. 

Materiaalit ja hoito

  • 94 % puuvillaa ja 6 % elastaania
  • Kangas on kudottu Öko-Tex standardin 100 omaamista langoista
  • Pesu 40 asteessa
  • Silitys kahdella pisteellä (150 °C)
  • Ei rumpukuivausta, sillä se voi kuluttaa kangasta ja lyhentää käyttöikää
  • Ei kloorivalkaisua, sillä se voi vahingoittaa kangasta
  • Tuote kuositellaan kosteana, eli venytetään kevyesti omaan mittaansa, sillä kangas kutistuu pituussuunnassa max. 10 % ja vaakasuunnassa max. 6 %
  • Materiaali- ja hoito-ohjeet löydät myös tuotteen sisältä, sivusaumaan ommeltuna

Kun kyseessä on puuvillatrikoo, kangas kutistuu pesussa ja palautuu mittoihinsa kuositeltaessa (venytettäessä). Voit pelata helman mitan kanssa siten, että halutessasi lyhyemmän helman, älä kuosittele mekkoa pituussuunnassa pesun jälkeen vaan laita heti kuivumaan. Jos taas haluat pidemmän helman, kuivaa mekko henkarissa ja venytä sitä kevyesti pituussuunnassa pidemmäksi. Turhaa pesua kannattaa välttää ja suosia tuuletusta ja tahran poistoa paikallisesti. Näin säästää vaatetta sekä luontoa.

Tilaa uutiskirje!

Ellemillin uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista. Kun tilaat uutiskirjeen saat -10% alennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi!

Uutiskirjeen tilaus!