Naisten Lyhyt Hattara Röyhelömekko

Naisten Hattaramekot saavat jatkoa, kun Naisten Lyhyt Hattara Röyhelömekko esittäytyy –  V I H D O I N  se on täällä! Hattara Kuosi on täysin uudenlainen abstrakti kuosi, mikä sopii sekä aikuisille, että lapsille. Tämä upea Hattarakuosinen Röyhelömekko on lyhyempi kuin loppuunmyyty edeltäjänsä ja siinä on epäsymmetrinen poimutettu helma. Helma on takaa pidempi, joka ulottuu käyttäjän pituudesta riippuen noin polvitaipeeseen tai sen alle. Etupuolella helma ulottuu hieman polven yläpuolelle. Naisten Lyhyen Hattara Röyhelömekon hihat ovat lyhyet ja ulottuvat hieman kyynärpään yläpuolelle. Malli on kokoa vastaavana väljä sekä rento ja meneekin sen ansiosta usean kokoiselle naiselle. Naisten Lyhyt Hattara Röyhelömekko löytyy Hattarakuosin kolmessa eri sävyssä mustikka, kaneli ja vadelma. Naisten Lyhyt Hattara Röyhelömekko on suunniteltu Kempeleessä, ommeltu Kuopiossa ja sen kuosi on painettu Suomessa. Naisten Lyhyissä Hattara Röyhelömekoissa on UUSI HATTARAKANGAS. Lue lisää alta! Klikkaa koko-oppaaseen tästä!

Tarkempi tuotekuvausMateriaalit ja hoito

Lataa tarkempi vaatteiden hoito-ohje tästä

Valitsemalla tuotteen koon ja värin, saat näkyviin lisää kuvia valitsemastasi tuotteesta.

189,00  sis. alv 24 %

Ellemil Kuosi

Tarkempi tuotekuvaus

Naisten Hattaramekot saavat jatkoa, kun Naisten Lyhyt Hattara Röyhelömekko esittäytyy –  V I H D O I N  se on täällä! Hattara Kuosi on täysin uudenlainen abstrakti kuosi, mikä sopii sekä aikuisille, että lapsille. Tämä upea Hattarakuosinen Röyhelömekko on lyhyempi kuin loppuunmyyty edeltäjänsä ja siinä on epäsymmetrinen poimutettu helma. Helma on takaa pidempi, joka ulottuu käyttäjän pituudesta riippuen noin polvitaipeeseen tai sen alle. Etupuolella helma ulottuu hieman polven yläpuolelle. Naisten Lyhyen Hattara Röyhelömekon hihat ovat lyhyet ja ulottuvat hieman kyynärpään yläpuolelle. Malli on kokoa vastaavana väljä sekä rento ja meneekin sen ansiosta usean kokoiselle naiselle. Naisten Lyhyt Hattara Röyhelömekko löytyy Hattarakuosin kolmessa eri sävyssä mustikka, kaneli ja vadelma.

Koko XS/S on XS kokoiselle naiselle trendikkään ”over size”, S kokoiselle rento, väljä sekä edelleen laskeutuva ja M kokoiselle naiselle taas hieman ihonmyötäisempi, erityisesti yläosasta. Naisten Lyhyt Hattara Röyhelömekko on hieman A-linjainen, joten se väljenee kohti helmaa. Kuvan mallilla on päällään koko XS/S, hän on 163 cm pitkä. Koko M/L menee väljyytensä ansioista hyvin myös XL kokoiselle naiselle, ollen tällöin hieman ihonmyötäisempi, kuin kuvan mallilla. Valitse koko mieltymyksesi mukaan, haluatko rennompaa vai istuvampaa tyyliä – kangas on super joustavaa ja pehmeää!

Naisten Lyhyissä Hattara Röyhelömekoissa on UUSI HATTARAKANGAS. Kangas on kotimaisista periaatteistamme poiketen valitettavasti kudottu Puolassa, mutta painettu Suomessa. Tämä tuote on siis 2,5 x kotimainen! Kotimainen painotehdas joutui vaihtamaan kotimaisen laadun ulkomaiseen, jonka vuoksi meistä riippumattomista syistä jouduimme pitkän harkinnan jälkeen joustamaan periaatteistamme ja käyttämään puolassa kudottua kangasta. Näin voimme jatkossakin käyttää Hattarakangasta tuotteissamme. Työskentelemme sen eteen, että voisimme palauttaa kotimaisen kangaslaadun yhteistyöpainotehtaallemme ja näin edistää kotimaisen tekstiiliteollisuuden säilymistä Suomessa. Ostamalla tuotteitamme edistät koko kotimaisen tekstiilituotannon tilannetta Suomessa. Palautetaan tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen – yhdessä!

Uusi kankaamme on kaikesta huolimatta erittäin laadukas ja pehmoinen iholla. Kuosi pysyy erittäin hyvänä useankin pesun jälkeen. Kangas on hyvin joustavaa ja kosteana kuosittelemalla voit pelata helman pituuden kanssa. Eli venytätkö mekkoon lisää mittaa, vai jätätkö kuosittelematta, jolloin mekko on hieman lyhempi.

Naisten Lyhyt Hattara Röyhelömekko on suunniteltu Kempeleessä, ommeltu Kuopiossa ja sen kuosi on painettu Suomessa.

Ellemil

3 kertaa kotimainen

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista kankaista – laadukkaasti ja vastuullisesti. Palautetaan yhdessä tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen. 

Materiaalit ja hoito

  • 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania
  • Kangas on kudottu Öko-Tex standardin 100 omaamista langoista
  • Pesu 40 asteessa
  • Silitys kahdella pisteellä (150 °C)
  • Ei rumpukuivausta, sillä se voi kuluttaa kangasta ja lyhentää käyttöikää
  • Ei kloorivalkaisua, sillä se voi vahingoittaa kangasta
  • Tuote kuositellaan kosteana, eli venytetään kevyesti omaan mittaansa, sillä kangas kutistuu pituussuunnassa max. 10 % ja vaakasuunnassa max. 6 %
  • Materiaali- ja hoito-ohjeet löydät myös tuotteen sisältä, sivusaumaan ommeltuna

Tilaa uutiskirje!

Ellemillin uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista. Kun tilaat uutiskirjeen saat -10% alennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi!

Uutiskirjeen tilaus!