Piparelle Paita Kesä

IHANAT uudet kesäiset sävyt saavuttivat Piparelle Paidat!

Piparelle Paidassa on Ellemilin tunnistettava ja leikkisä piparihelma. Ihanan erilainen, mutta silti niin ajaton ja käytännöllinen! Piparelle Paita on istuvaa mallia ja löytyy uusissa sävyissä sinililja, superpinkki ja tumma minttu. Tässä Paidassa on käytetty samaa kaavaa, kuin Piparelle Paita 2.0 :ssa. Tuntuuko, että lapsesi paidat nousevat selästä ja iho vilkkuu housujen vyötärökaitaleen ja paidan välistä kesken leikkien? Piparelle Paidan helma on tavallista paitaa pidempi, joten selkä ei pääse vilkkumaan! Piparelle Paita on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaasta kankaasta. Materiaali Piparelle Paidassa on joustava ja miellyttävän tuntoinen lapsen iholla.

Tarkempi tuotekuvausMateriaalit ja hoito

Lataa tarkempi vaatteiden hoito-ohje tästä

Valitsemalla tuotteen koon ja värin, saat näkyviin lisää kuvia valitsemastasi tuotteesta.

45,00  sis. alv 24 %

Ellemil Kuosi

Tarkempi tuotekuvaus

Piparelle Paidassa on Ellemilin tunnistettava ja leikkisä piparihelma. Ihanan erilainen, mutta silti niin ajaton ja käytännöllinen! Piparelle Paita on istuvaa mallia ja löytyy sävyissä sinililja, superpinkki ja tumma minttu. Tässä Paidassa on käytetty samaa kaavaa, kuin Piparelle Paita 2.0 :ssa. Tuntuuko, että lapsesi paidat nousevat selästä ja iho vilkkuu housujen vyötärökaitaleen ja paidan välistä kesken leikkien? Piparelle Paidan helma on tavallista paitaa pidempi, joten selkä ei pääse vilkkumaan! Piparelle Paita on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaasta kankaasta. Materiaali Piparelle Paidassa on joustava ja miellyttävän tuntoinen lapsen iholla.

Kurkkaa myös muut kesäuutuutemme ja yhdistele tuotteitamme! Yhdistä Piparelle Paidan kanssa esimerkiksi Biker Shortsit tai ihanat Hattara Leggingsit!

Jos mietit kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

Ellemil

3 kertaa kotimainen

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista kankaista – laadukkaasti ja vastuullisesti. Palautetaan yhdessä tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen. 

Materiaalit ja hoito

– 92 % luomupuuvillaa ja 8 % elastaania
– Puuvilla on GOTS-sertifioitua
– Kankaalla on Öko-Tex-standardi 100
– Pesu 30 asteessa
– Silitys yhdellä pisteellä
– Ei rumpukuivausta, sillä se voi kuluttaa kangasta ja lyhentää käyttöikää
– Ei kloorivalkaisua, sillä se voi vahingoittaa kangasta
– Tuote kuositellaan kosteana, eli venytetään kevyesti omaan mittaansa, sillä kangas kutistuu max. 6 %
– Materiaali- ja hoito-ohjeet löydät myös tuotteen sisäpuolelta, sivusaumaan ommeltuna.

Tilaa uutiskirje!

Ellemillin uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista. Kun tilaat uutiskirjeen saat -10% alennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi!

Uutiskirjeen tilaus!