Piparelle Paita – suklaa

Herkullinen uutuussävy suosittuun Piparelle Paitaan!

Lasten pitkähihainen, suklaan sävyinen Piparelle Paita on valmistettu puuvillasta. Piparelle Paidassa on Ellemilin tunnistettava ja leikkisä piparihelma. Ihanan erilainen, mutta silti niin ajaton ja käytännöllinen! Piparelle Paita – suklaa on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaasta eurooppalaisesta kankaasta. Piparelle Paita – suklaa on kaksi kertaa kotimainen tuote. Piparelle Paidan suklaan sävyinen kangas on erittäin joustavaa ja pehmeää sekä tuntuu mukavalta lapsen iholla.

Piparelle Paita – suklaa on malliltaan sama, kuin Piparelle Paita 2.0. Eli alkuperäistä Piparelle Paitaa hieman pidempi malli.

Tarkempi tuotekuvausMateriaalit ja hoito

Lataa tarkempi vaatteiden hoito-ohje tästä

Valitsemalla tuotteen koon ja värin, saat näkyviin lisää kuvia valitsemastasi tuotteesta.

45,00  sis. alv 24 %

Ellemil Kuosi

Tarkempi tuotekuvaus

Lasten pitkähihainen, suklaan sävyinen Piparelle Paita on valmistettu luomupuuvillasta. Piparelle Paidassa on Ellemilin tunnistettava ja leikkisä piparihelma. Ihanan erilainen, mutta silti niin ajaton ja käytännöllinen! Piparelle Paita – suklaa on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, laadukkaasta eurooppalaisesta kankaasta. Piparelle Paita – suklaa on kaksi kertaa kotimainen tuote. Piparelle Paidan suklaan sävyinen kangas on erittäin joustavaa ja pehmeää sekä tuntuu mukavalta lapsen iholla.

Piparelle Paita – suklaa on malliltaan sama, kuin Piparelle Paita 2.0. Eli alkuperäistä Piparelle Paitaa hieman pidempi malli.

Yhdistä Piparelle Paita – suklaa :n kanssa esimerkiksi ihanasta Hattara kuosista valmistetut Hattara Leggingsit missä värissä tahansa tai Emil Collegehousut taskulla.

Jos mietit kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

Ellemil

3 kertaa kotimainen

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista kankaista – laadukkaasti ja vastuullisesti. Palautetaan yhdessä tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen. 

Materiaalit ja hoito

– 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania
– Puuvilla on GOTS-sertifioitua
– Kankaalla on Öko-Tex-standardi 100
– Pesu 40 asteessa
– Silitys kahdella pisteellä (150 °C)
– Ei rumpukuivausta, sillä se voi kuluttaa kangasta ja lyhentää käyttöikää
– Ei kloorivalkaisua, sillä se voi vahingoittaa kangasta
– Tuote kuositellaan kosteana, eli venytetään kevyesti omaan mittaansa, sillä kangas kutistuu max. 6 %
– Materiaali- ja hoito-ohjeet löydät myös tuotteen sisäpuolelta, sivusaumaan ommeltuna.

Tilaa uutiskirje!

Ellemillin uutiskirjeen tilaajana saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista. Kun tilaat uutiskirjeen saat -10% alennuskoodin ensimmäisestä tilauksestasi!

Uutiskirjeen tilaus!